Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autó motortérzár képes leírás - Autólopás védelem.tlap.hu
részletek »

Autó motortérzár - Autólopás védelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autolopasvedelem.tlap.hu » Autó motortérzár
Keresés
Találatok száma - 8 db
Cerberos motortérzár

Cerberos motortérzár

Kialakítástól függően a Cerberos gyújtás levételre automatikusan működésbe lépő, professzionális elektromechanikus autóvédelme hatástalanítja az önindítót, lezárja a motorteret, lezárja a váltót, blokkolja a kuplungot. Mindezt a gépjármű motorterében, így a beltérben nem igényel semmilyen átalakítást. Kényelmes, mivel automatikusan élesedik, és kinyitásához sem kell kulcs. Beszereléskor a gyári pontokhoz az autó átalakítása nélkül csatlakozik, motortérzár beépítése a gyári bowden elvágása nélkül történik. Kézi- és automataváltós gépkocsikkal egyaránt kompatibilis váltózár megoldást alkalmaz.

Motortérzár

Motortérzár

Motortérzár beszerelése, UV jelölés, gépjárművédelem. Vállaljuk minden típusú gépjármű mechanikus védelmekkel való felszerelését. A SZIMTECH elektromechanikus motortérzár előnye más blokkoló vagy riasztó rendszerekkel szemben, hogy páncélként védi az autót és annak támadható rendszereit is, tehát mindent ami a motortérben van, megelőzve ezzel már a kiiktatás lehetőségét is. Igazi védelemként működik, nem akkor riaszt - ha már úgyis baj van - hanem megelőzi a lopást és a nyitást. A SZIMTECH motortérzár a gyári bowdent felhasználva megakadályozza, hogy illetéktelenek - még az utastérbe jutás ellenére se tudják felnyitni motorháztetőt. A SZIMTECH motortérzár mint tökéletes önálló vagy kiegészítő védelem, hozzáférhetetlenné teszi a motortérben elhelyezett berendezéseket.

Autólopások  fórum keresés

Autólopások fórum keresés

Az oldal immár ör éve segít az ellopott autók megtalálásában. Tedd fel képpel, rendszámmal, és a lopás helyszínével az ellopott autód adatait. Fórumunkon sorstársakkal, szakértőkkel konzultálhatsz, nézd meg a legfrissebb autólopási statisztikákat. Olvashatsz módszerekről és számos biztonsági, megelőzési tanácsot is találsz. Nem is gondolnád, hogy milyen banális apróságok is sokat jelentenek. Tanulj mások eseteiből, hogy a te autód biztonságban hagyhasd ott este. Az autótolvajok egyre durvább és egyre magasabb technológiákat vetnek be. Nézd meg, hogy mit lehet tenni!

SPEEDY - Európa legnagyobb autoszerviz hálózata

SPEEDY - Európa legnagyobb autoszerviz hálózata

A Speedy, mely Európa legnagyobb autószerviz hálózata, 1978-ban alakult Franciaországban. 1999-ben csatlakozott a Kwik-Fit csoporthoz, melynek a Kwik-Fit és a Pit Stop is a tagja. A Kwik-Fit csoport ezt a 3 autószerviz hálózatot foglalja magában. Franciaországban több mint 500, számos európai és Európán kívüli országban közel 100 Speedy szerviz működik. Fontosnak tartja a hálózat, hogy folyamatosan lépést tartson a piac fejlődésével, annak változásait nyomon kövesse, hogy minél magasabb színvonalon tudja kielégíteni ügyfeleit.

Csomagtérzár

Csomagtérzár

Tuning-, ´s aut´felszerel´s. Xenon, LED, k¨lső-, belső,- fut´mű tuning, radardetektorok, l´zerblokkol´k. 25.000 Ft felett b´rmit hitelre.

Bear-Lock motortézárak

Bear-Lock motortézárak

További részletekről kérjük érdeklődjön munkatársunktól a +36-1-382-7720-as telefonszámon! A motortérzárak hatékonyan védik a motorházat, illetve a benne elhelyezett védelmi berendezéseket, így pédául a riasztót, és egyéb támadható elemeket, mint például kompjutert. A motortérzárakat ajánlatos sebességváltózárral kombinálva használni. A Bear-Lock motortézárak kezelése kényelmes és egyszerű.

Elektromechanikus motortérzár

Elektromechanikus motortérzár

A motortérzár célja, a gépjármű motorterének védelme. A motortérben helyezkedik el az autóriasztó, valamint az autóriasztó motortiltásának a bekötési pontja is. Egy motortérzár önmagában nem tud kellő védelmet biztosítani, ha a vezérlése nem megfelelő. A motortérzárat az M100-as autóriasztó működteti. Az M100-as autóriasztó vezérlése a jelenleg legbiztonságosabb közelítéses-kulcsos, cserekódos technológiával történik. Amennyiben az autóriasztóban aktiválva van a személyazonosítási funkció, a motorteret azonosítás nélkül nem lehet felnyitni. Engedély nélküli nyitási kísérlet esetén a motorháztető nyitó kar meghúzására a rendszer riaszt.

Gépjármű motortér zár

Gépjármű motortér zár

.Miért nélkülözhetetlen a modern gépjárművédelemben az elektromechanikus motortérzár? mert megakadályozza a motortérbe szerelt Computer manipulálását mert a computer manipulálása nélkül a gyári indítókulcs hiányában az autólopás nehezen kivitelezhető. mert megakadályozza a lopásgátló rendszerek motortérbe szerelt tiltási pontjainak hatástalanítását – kikerülését. mert megakadályozza kódlopás esetén a gyári immobilizer hatástalanítását. mert megakadályozza az utólag szerelt rablásgátló rendszerek hatástalanítását mert megakadályozza a mechanikus váltózárak hatástalanítását mert megvédi a motortérbe lévő értékeket a lopás ellen ( pl.: computer, hűtő, akkumulátor, lámpák, adagoló, stb.) Amennyiben a computer a motortérben van gyárilag szerelve, önmagában is komoly védelem

Tuti menü