Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autó riasztók képes leírás - Autólopás védelem.tlap.hu
részletek »

Autó riasztók - Autólopás védelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autolopasvedelem.tlap.hu » Autó riasztók
Keresés
Találatok száma - 14 db
Autóriasztó lakásvédelem webáruház

Autóriasztó lakásvédelem webáruház

Lakásvédelmi webáruházunkban autóriasztók, autóriasztó kiegészítő termékek, kamerák, lakásriasztók, ip kamerák és további biztonságtechnikai kiegészítők között böngészhetsz. 100% pénz-visszafizetési garanciával vásárolhatod meg autóriasztó rendszereinket, autóelektronikai eszközeinket és valamennyi biztonságtechnikai cikkünket, mert ennyire bízunk kínálatunk minőségében és ennyire fontos a Te elégedettséged... Véleményünk, hogy az autóriasztó nélkülözhetetlen a lopások elkerüléséhez, ezért nézz körül autóriasztó webáruházunkban!

Autóriasztó beszerelés - Meta

Autóriasztó beszerelés - Meta

Autóriasztó kereső és autóriasztó beszerelés a Meta System-től. Autóriasztó beszerelésével az utcán való parkolás is biztonságosabbá tehető. Az autóriasztó megszólalása elijesztheti, de legalábbis megzavarja a tolvajt, ezzel értékes perceket nyerve a lopás meghiúsítására. Óvja meg autóját Ön is egy Meta riasztóval! Válassza ki az autójába legmegfelelőbb autóriasztót! A kiválasztott autóriasztó beszerelése az ország több városában megtalálható beszerelési pontjaink közül az Önhöz legközelebb esőben történik. A korábbi lopási statisztikákkal ellenben ma már az alacsony árkategóriájú járművek is ugyanolyan kelendőek, mint a tízmilliós BMW-k, vagy Mercedes-ek.

Riasztó Rablásgátló Budapest XIII

Riasztó Rablásgátló Budapest XIII

A rablásgátló rendszer kiváló védelmet nyújt a gépkocsi ellopásával szemben. Minden beszállást követően azonosítást kér a gépjármű használójától. Amennyiben ez nem történik meg egy percen belül, a gépkocsi motorja leáll, illetve hang- és fényjelzéssel jelzi a jogosulatlan használatra tett kísérletet. Rablásgátlók, riasztók már 19 000.-ft-tól!

Gépjármű biztonságtechnikai berendezések

Gépjármű biztonságtechnikai berendezések

Fő profilunk a gépjármű biztonságtechnikai berendezések, parkolást és vezetést segítő eszközök, fixen telepített navigációs rendszerek, autós multimédia termékek importálása. Cégünk a Cobra Automotive Technologies S.p.A által gyártott CE és 'e' minősítésű, magas műszaki színvonalú - a legnagyobb autógyártók által is támogatott - gépjármű biztonsági berendezések hivatalos hazai forgalmazója. Az IN CAR TECHNOLOGIES Kft. . Több innovatív - műszaki tartalmában és minőségében - kiemelkedő speciális eszközt is igyekeztünk magyarországi viszonteladóink, partnereink részére kínálni, napjaink integrált navigációs és multimédia megoldásaihoz.

Autóalkatrészek, autójavítás - AutóPátkai

Autóalkatrészek, autójavítás - AutóPátkai

Pátkai autószervíz és autóalkatrész értékesítés, autójavítás szakszerűen gyorsan pontosan! Autójavítás és autószervíz autóalkatrészek forgalmazása, autóalkatrész beszerzési áron. A klímarendszerek egyre inkább alapfelszereltségnek számítanak a gépjárművekben. Mint minden más, ez a rendszer is időszakos szervízelést igényel, hogy természetes környezetünket ne károsítsa. Egyrészt a bizonyos tömítetlenségek miatt a hűtőfolyadék a környezetbe kerülhet, másrészt a megnövekedő benzinfogyasztás miatt egyre nagyobb a káros anyag kibocsátás. Nem is beszélve arról a kellemetlen illatról, amely a gépkocsi utasait is meglepheti, amikor tavasszal a néhány hónapos pihentetést követően egyre intenzívebb irritáló szag jelentkezik a klíma első bekapcsolásakor. A megfelelő komfortérzet eléréséhez és egészsége érdekben szükséges, hogy autója legkondicionálója hibátlanul működjön. A klímaberendezések évente hűtőközegük 20%-át veszítik el, ami befolyásolja működésüket. Köztudott, hogy a légkondicionáló rendszer ideális élettér a baktériumok, a gombák és más mikroorganizmusok számára. A rendszer folyamatos tisztításának híján a jármű belsejébe kerülő kis élősködők akár allergén reakciókat is

Pajzs Technológia

Pajzs Technológia

Célunk, hogy hosszútávon gondolkodva, korrekt szolgáltatást nyújtva biztosítsunk a gépjármű tulajdonosok számára egy olyan szolgáltatást: Ami minden eddiginél magasabb szinten szavatolja a gépjármű lopások elleni biztonságot! Ez a Pajzs Technológia Ami lényegesen kedvezőbb anyagi feltételekkel vehető igénybe! Ez a Havi díj nélküli GPS, a Pajzs Casco, illetve a Pajzs Hitel Ahol a cégünk példátlan módon vállal az ügyfelei felé felelősséget az általa kínált szolgáltatásokra, illetve a fizikálisan elvégzett munkákra! Ez a Pajzs garancia, és a Pénz visszafizetési garancia Ahol mindenki azt a szolgáltatást kapja amit ígérünk és azt jogosan elvárják tőlünk! Ez a szolgáltatásunk a Pajzs Globál!

Magicar Hondati

Magicar Hondati

EZEN OLDALON NEM EGY "HAGYOMÁNYOS" AUTÓRIASZTÓ- RENDSZERT MUTATUNK BE ÖNNEK, AMELY RIASZTÁSKOR CSUPÁN AZ UTCÁN "SZIRÉNÁZIK" - ÉS VALLJUK BE, MI SEM SZOKTUNK KISZALADNI A LAKÁSBÓL, HA VALAKI RIASZTÓJA MEGSZÓLAL - HANEM EGY CSÚCSMINŐSÉGŰ RENDSZERT, AMELY KÉPES FOLYAMATOSAN KOMMUNIKÁLNI A ZSEBÜNKBEN LÉVŐ TÁVIRÁNYÍTÓVAL ÉS ÉRTESÍTENI MINKET AZ ESETLEGES ILLETÉKTELEN BEHATOLÁSRÓL

Setech

Setech

A Meta sat system gépjárművédelmi rendszerek gyártása során szerzett 25 éves tapasztalatára támaszkodva-a legújabb technikai vivmányok segítségével-felylesztette ki a META SAT többfunkciós műholdas gépjárművédelmi berendezést.

Hegyi és Tsa.Bt. autóriasztó

Hegyi és Tsa.Bt. autóriasztó

Cégünk, a Hegyi és Társa Autóelektronikai Bt. 11 éve van jelen a biztonságtechnikai piacon. Fő profilunk, az autók védelmi- és kényelmi berendezéseinek forgalmazása és beszerelése mellett foglalkozunk lakásriasztó rendszerek kiépítésével is. A hagyományos, utólag telepíthető rendszereken túl (riasztók, immobiliserek, központi zárak, ablakemelők, hifik, telefonszettek, tempomat) gyakorlatilag bármilyen egyéni kívánságot, személyre kalibrált riasztórendszert, autóelektronikával kapcsolatos elképzelést meg tudunk valósítani. Lakossági ügyfeleink mellett kiváló minőségű termékeinkkel több autószalont (Mazda, Kia, Daewoo, Hyundai) is kiszolgálunk, mert az általunk alkalmazott technológia lehetővé teszi, hogy az új autók biztonságáról mozgatásuk nélkül, a helyszínen gondoskodjunk. Valljuk, hogy a szaktudás, a tisztesség, és a több évtizedes tapasztalat, a vevők elégedettsége az, ami cégünket mostanáig is éltette, és ez az a tőke, amelyre a cég jövőjét is építjük. Hisszük, hogy Európához elsősorban erkölcsileg, szemléletben kell csatlakozni. Tudjuk, hogy a magas hozzáértéssel, komoly technológiai szinten elvégzett alapos munka az, amely a hazai vállalkozásoknak ebben támasza lehet.

Hirdetés
A riasztó nem autóőr, csak egy eszköz

A riasztó nem autóőr, csak egy eszköz

A Blue 16 M100 autóriasztó nem egy szokványos autóriasztó. Egy átlagos autóriasztó áráért, tudásában és szolgáltatásaiban többet nyújt, mint más gyártók csúcsmodellje. Bármilyen gépjárműbe beszerelhető. Vezérlése közelítéses-kulcsos, cserekódos technológiával történik, ami kizárja a távirányító jeleinek manipulálását. A Blue 16 autóriasztó vezérlését a legkorszerűbb, Philips cég által gyártott transzponder IC látja el. A rendszer közelítéses-kulcsos /proximity-key/, cserekódos /challange response/ elven működik. Ez a technológia teljes mértékben kizárja az autótolvajok közismert módszerét, a távirányító jeleinek manipulálását. Elektromechanikus motortérzárral kiegészítve, véleményem szerint, jelenleg a legteljesebb védelmet nyújtja.

GSM pager

GSM pager

Az olcsó zsebrádiókhoz, számológépekhez és karórákhoz hasonlóan olcsó autóriasztót sem nehéz gyártani. Autónk megvédése azonban ennél sokkal komolyabb feladat, és azok, akik autóriasztó vásárlásnál egyedül az ártényezőt veszik alapul, inkább maguk ellen küzdenek, mint az autótolvajok ellen. Értelmetlen dolog értékeink védelmét gyenge minőségű autóriasztótól vagy indításgátlótól (immobilizer-től) remélni. A gyengébb minőségű autóriasztók gyakran okoznak téves riasztásokat, és hamarabb hibásodnak meg. Ezeket tulajdonosaik egy idő után már be sem kapcsolják a téves riasztásoktól való félelmükben. Ők ilyenkor autójukat védelem nélkül hagyják! Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a gyári autóriasztókkal, és indításgátlókkal ellentétben az utólagosan beszerelt autóriasztók és indításgátlók különösen a profi felkészült autótolvajok esetében, sokkal nagyobb védelmet nyújthatnak, hiszen ezekre az eszközökre a tolvaj sokkal kevésbé tud felkészülni, a tulajdonos gondos eszközkezelése esetén, mint az egyforma és ezért kiismerhetőbb gyári eszközökre. Mi, a Dover Kft-nél tudatában vagyunk annak, hogy a gépjármű-tulajdonosok valódi védelemre vágynak. Ezért a legújabb fejlesztések eredményei alapján gyártott, kiváló minőségű, minősített termékeket ajánlunk, melyek hosszú távon fogják szolgálni gépjárművük védelmét. A gyártás során a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb elektronikai alkatrészeket

Autóriasztó beszerelés

Autóriasztó beszerelés

autóriasztó több mint 35 féle típus, autóriasztók rablásgátló, immobiliser, központizár, xenon, váltózár, ülésfűtés, kihangosító, autóriasztók, riasztók, beszerelés, szerelés, lakásriasztó, centrálzár, kártyás, mobilhívó, gsm, telefonos, rádió, xenon, sebességváltó, zár, bluetooth, diesel, tuning, force, box, cr, gps, tolatóradar, bear, lock, multimédia, autórádió, mp3, hangszóró, árlista, ultrahang, műhely, eladás

Caesar autóriasztó

Caesar autóriasztó

Cégünk a C+G Automatika Kft, fő irányvonala gépjárművek elektronikus védelmi és kényelmi berendezéseinek gyártása, forgalmazása és beszerelése. Lehetőséget biztosítunk minden viszonteladónknak, szerelőnknek, kis és nagykereskedelemmel foglalkozó partnereinknek honlapunkon keresztül történő megrendelésre, válogatásra WEBáruházunk segítségével. A 'webáruház' linkre kattintva megtekintheti autóriasztóinkat, indításgátlóinkat, cégünk teljes kínálatát, és regisztráció után kényelmesen vásárolhat. A 'beszerelés' linket választva megtekintheti a beszerelő műhelyünk által kínált termékeket, szolgáltatásokat, természetesen a pontos beszerelt árakkal. Miért pont minket válasszon? Milyen autóriasztót, indításgátlót válasszak? Cégünkről A gyors autóriasztó beszerelés menete Autóriasztó beszerelő műhelyünk kínálata

Stadi Gabi

Stadi Gabi

Autóriasztó, lakásriasztó, inditásgátló távadó, távirányitó, távkapcsoló, központizár tolatóradar A-Z-ig. Van autója? Kell bele egy autó riasztó vagy intitásgátló ?

Tuti menü