Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autóüveg gravirozás, polírozás képes leírás - Autólopás védelem.tlap.hu
részletek »

Autóüveg gravirozás, polírozás - Autólopás védelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autolopasvedelem.tlap.hu » Autóüveg gravirozás, polírozás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Jármű üveg fóliázás Budapesten

Jármű üveg fóliázás Budapesten

Ha autó üveg fóliázásról van szó akkor JOACHIM! Szakembereink maximális odafigyeléssel, a megrendelő minden igényét teljesítve ,gyorsan végzik erre 7 év garanciát vállalva! Ha unja az árgusan figyelő tekinteteket,vagy csak védené autóba zárt értékeit,vagy esetleg az uv sugarak irritálják. Mindenre van megoldás a színtelentől a legsötétebb árnyalatig! Ha ön maximális hővédelmet szeretne az üveg sötétítése nélkül, akkor infraszűrő-réteggel ellátott hővédő fóliát ami önnek kell! Ezek a fóliák a beérkező napenergia 66,9%-ának visszaverésére képesek.

Szélvédő polírozás

Szélvédő polírozás

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Hívjon minket! +36-30-355-1000 Országos lefedettség: Budapest-Belváros 06303551000 Budapest-Szélvédőjavítás 06203551000 Dunakeszi Szélvédő Javítás 06703551000 Kecskemét Szélvédő Javítás 06302344628 Győr Szélvédő Javítás 06702139939  Szélvédő polírozás Szélvédő polírozás fogalma alatt teljesen a karcolás aljáig kell lecsiszolni a szélvédőt. Majd a lecsiszolt szélvédőt kell átlátszóra felpolírozni. Ezért annyi a rossz hírem, hogy minél mélyebb a karcolás annál nagyobb lesz a javítás végén a fénytörés. Fénytörést nagyon nehéz meghatároznom, röviden egy hullám a szélvédőben a polírozott felszínen. Fizikailag annyit lehet észlelni, hogy ha egy egyenes oszlopot figyelünk belül az utastérből a vezető ülésen, akkor ha átnézünk belülről a polírozott területen keresztül, a megfigyelt oszlopban lesz egy hullám. Ez a hullám igazából nem az oszlopban van, hanem a fénytörésben, mivel a fény máshogy vetődik a lesüllyesztet vagy felpolírozott üvegfelületen. Itt minden esetben mikronokban, nanokban kell gondolkozni. Sokan mondják hogy nem olyan mély, viszont mikor egy órát kell csiszolni a végén kiderül hogy tényleg ez mély karcolás. Fénytörés mentes polírozás létezik csak szimpla üvegen azaz kirakatüvegen. Mivel a szélvédő autóüveg dupla üveg, ezért a fénytörésmentes polírozás nem kivitelezhető.

Szélvédő polírozás

Szélvédő polírozás

Az üveg polírozásnak köszönhetően az autóüveg gravírozásnak leáldozott, ugyanis szinte könnyebb eltávolítani, mint bele gravírozni a jelölést. Ezért a gravírozás elveszítette értelmét, miszerint egy eltávolíthatatlan azonosítoként jelölték az autók üvegét. Az UV gravírozást is valószínüleg el lehet távolítani (fényszóróból biztosan), de ha ettől nyugodtabban alszik valaki, hajrá! Megfontolandó tehát, hogy súlyos ezrekért jelöltessük autónkat, mivel a tolvajok sem hülyék, sőt, mindíg előttünk járnak. Valószínüleg most sok kolega megharagszik rám, de szerintem a korrekt tájékoztatás elengedhetetlen, mert a hiányos információkból csak rövid távon lehet megélni.

Szélvédő javítás-Gravirozás

Szélvédő javítás-Gravirozás

Magyarországon az autólopások száma az utóbbi időben valamelyest csökkent, de még mindig közel 10.000 gépkocsit tulajdonítanak el évente! Ismerje meg a PERMANENTMARK SECURITY SYSTEMS UV-lakk és üveg gravírozó rendszerét, mely új nézőpontból világítja meg a modern gépjárművédelmet. Ez a 24 órás védelem értéktelenné teszi járművét az autótolvajok szemében. Ön megtesz mindent egyik legnagyobb értékének védelmében?

 Uv Lakk és üveg gravírozás

Uv Lakk és üveg gravírozás

A holland PERMANENTMARK⪚ SECURITY SYSTEMS cég már közel két évtizede foglalkozik gépjárművédelmi jelölésekkel. Eddig több mint 700.000 gépkocsit jelöltek már meg világszerte. A PERMANENTMARK⪚ újdonsága a csak UV-fényben látható biztonsági jelölés a karosszéria elemeken. Az ötlet nem új, csak a technológia, melynek segítségével, sokkal szélesebb körben elérhetővé válik. A rendszer legnagyobb előnye, hogy egyszerre használ látható és láthatatlan jelöléseket, így elkerülhetővé válik, hogy későn, csak az eltulajdonítás után derüljön ki a gépkocsi nyomon követhetősége. Ez a rendszer már Ön számára is elérhető

Tuti menü