Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonsági fólia képes leírás - Autólopás védelem.tlap.hu
részletek »

Biztonsági fólia - Autólopás védelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autolopasvedelem.tlap.hu » Biztonsági fólia
Keresés
Találatok száma - 12 db
Vagyonvédelem

Vagyonvédelem

Vagyonvédelemmel kapcsolatos munka ellátásában tud segíteni a SecuriRent. Ez a Budapesti címmel rendelkező cég nem csupán BP környékén, hanem belföldön bárhol máshol is vállal vagyonvédelmet! Szóval Önnek (vagy ingatlanának) nem kell a fővárosban lennie ahhoz, hogy igényelje a SecuriRent védelmét. Vagyonvédelemnél ezek lehetnek biztonságtechnikai gépek, pl. a kamerarendszerek. Valamint akár mechanikus vagyonvédelem is (zárak). A mechanikus vagyonvédelemmel kapcsolatos további részleteket a weboldalon megtekintheti. Ott rögvest akár ajánlat is kérhető . Ehhez menjen az ajánlatkérés aloldalra és ott részletezheti, hogy milyen fajtájú vagyonvédelemre tartana igényt.

 Betörésvédő fólia autóra a legolcsóbban

Betörésvédő fólia autóra a legolcsóbban

Garantáltan a legkedvezőbb ár! Termékünkre 7 év garanciát adunk! Autóüveg fóliák - SkyFol Shark sorozatok Az autófólia nem kor kérdése Üdvözöljük a SkyFol Shark autófóliák világában. Nálunk minden megoldást megtalál, legyen szó akár olcsó, de színtartó belátásvédelmi ablakfóliáról, vagy egyedi technológiájú, teljesen világos, de ultra-hővédő speciális autófóliáról. Büszkén kínáljuk Önöknek az alábbi sorozatokat: Shark RS: Mélyszínezett belátásvédelmi fólia az autó megjelenésének javítása, és a betekintés elleni védelem érdekében. Shark HP: Klasszikus színezett-fémezett fólia széles körű előnyökkel. Shark UP: Kizárólag NiCr - fémezést tartalmazó megoldás magas hővédelemmel és hosszú élettartammal. Shark IR: Teljesen új technológia, mely víztiszta megjelenés mellett a legerősebb hővédelemre képes hazánkban. Magyarországon a törvényi szabályozások értelmében a fólia hivatalosan a B oszlop mögötti üvegfelületeken helyezhető el. Első oldalsó üvegek esetében minimum 70%, első szélvédőnél minimum 75% látható fényáteresztés az előírás, mely értékeket már sokszor a gyári üvegszínezések is túllépik. A SkyFol Shark autófóliák garanciális vállalásai kizárólag abban az esetben érvényesek, ha az ügyfél rendelkezik hologramos műbizonylattal.

Fólia eufoliatech

Fólia eufoliatech

Az ablaküveg belső oldalára erősített biztonsági fólia megnöveli az üveg szilárdságát és még a törött ablaküvegeket is képesek helyükön tartani, megóvva ezzel életünket, testi épségünket. Így tehát védi otthonaink biztonságát, elriasztja a nem kívánt látogatókat és csökkentheti egy esetleges elemi csapás okozta kárunkat. A fólia javít a már meglévő síküveg minőségén és megfelel az összes európai és hazai egészségügyi és biztonsági előírásoknak. Még a megrepedt üveget is képes összetartani.

Autófóliazas.hu: Biztonsági fólia, UV gravírozás

Autófóliazas.hu: Biztonsági fólia, UV gravírozás

Minimális anyagi befektetéssel növelheti gépjárműve esztétikai megjelenését, utazási komfortját, autója biztonságát, emeli gépjárműve megjelenését. Cégünk a Skyfol üvegfóliák hivatalos Fejér megyei képviselete. Tevékenységi körünk: autóüveg-fóliázás, színtelen karosszériavédő fóliák akár az egész autóra, épületüveg-fóliázás, hő- és fényvédő fóliák ,betörésvédelmi fóliák , kombinált (biztonsági, hő- és fényvédő) fóliák , Permanent Mark UV lakk-és üveggravírozás. Biztonsági fóliáinkkal megakadályozhatja az üvegen keresztül történő gyors behatolást. Teljesen láthatatlan karosszériavédő fóliáink hatékonyan ellenállnak a kőfelverődéseknek, védik a küszöböket és egyéb elemeket az esetleges karcolásoktól. Lencsevédő fóliánk alkalmazásával elkerülhető a kőfelverődés okozta lámpasérülés.

SolarDesign Bt.: Autóüveg fóliázás

SolarDesign Bt.: Autóüveg fóliázás

A SolarDesign Bt. egy több éve sikeresen működő vállalkozásból nőtte ki magát. Ez idő alatt több ezer autót és négyzetméternyi üvegfelületet láttunk el névjegyünkkel, a kiemelkedően magas színvonalú és minőségű SKYFOL fóliákkal, ügyfeleink teljes megelégedésére, melyet folyamatosan növekvő megrendeléseink száma is tükröz. Az évek során szerzett tapasztalat segített minket abban, hogy megrendelőink mindig a legjobb minőségű fóliákat és kiszolgálást kapják. A cég alapítása óta eltelt időben bebizonyosodott, hogy szolgáltatásaink minősége, gyorsasága ügyfeleinknek természetessé vált, ezért munkáinkat továbbra is rugalmasan, szükség esetén éjszaka, vagy hétvégén felár nélkül elvégezzük. A gyártókkal szorosan együttműködve arra törekszünk, hogy partnereink igényeit a lehető legmagasabb szinten kielégítsük. - autóüveg-fóliázás - színtelen karosszériavédő fóliák akár az egész autóra - épületüveg-fóliázás - hő- és fényvédő fóliák - betörésvédelmi fóliák - kombinált (biztonsági, hő- és fényvédő) fóliák - Permanent Mark UV lakk-és üveggravírozás - 3M csúszásgátló szalagok forgalmazása és telepítése

Fóliáinkat a biztosítók elfogadják

Fóliáinkat a biztosítók elfogadják

Az autóüveg-fóliák megakadályozhatják az üvegtöréssel okozott lopásokat. A betörési kísérlet után (vagy balesetkor) a fólia egyben tartja az üveget, megakadályozza a bejutást, illetve a személyi sérüléseket. A karosszéria fényezése és a fényszóróüvegek is megvédhetőek bogárszennyezés és kavicsfelverődés ellen speciális fóliákkal. Az ablakokon elhelyezett fóliák növelik a gépjárművek eleganciáját, az utastérbe bejutó fény és a hőmérséklet csökkentésével pedig kellemesebb az utazás. Az UV-védelem hatására a kárpitok nem fakulnak ki és a műanyag elemek élettartama is nő.Az autóüveg-fóliák megakadályozhatják az üvegtöréssel okozott lopásokat. A betörési kísérlet Az ablakfólia az egyetlen olyan és - egyben leginkább költségkímélő - megoldás, amellyel utólagosan lehet változtatni a nyílászárók üvegfelületeinek tulajdonságain. Betörésvédelmi üvegfóliázás Miért jó munkahelye, irodája, üzlete hő és betörésvédő üvegfóliázása? A munkahelye,üzlete,irodája egy óriási befektetés, és ha szeretné hogy így maradjon eladásnál, bérletbeadáskor. A belső értékeket óvni kell! Erre jelent megoldást az ablakok hő fény betörésvédő üvegfóliázása. A betörések számának csökkentése az erőszakos behatolás, mint pl. üveges bejárati ajtók vagy ablakok betörésének megakadályozásával. Tárgyak védelme a szilánkokra törött tetőablaktól; a tetőn keresztüli erőszakos behatolási kísérlet megakadályozák

Zozofolia

Zozofolia

A hővédelem, fényvédelem, betekintésvédelem, és betörésvédelemmel kapcsolatos professzionális szolgáltatások nyújtására hoztam létre. A SKYFOL beszállítóinak több évtizedes kutatói és fejlesztői tapasztalata a vevők milliói számára a világon maximális garanciát és megelégedettséget nyújtanak. Elege van, hogy melege van autójában, irodájában, otthonában? HŐVÉDELEM Megoldást kínálok az autó, iroda, otthon belső hőmérsékletének jelentős, a nap besugárzása által okozott felmelegedés jelentős csökkentésére. Üvegfóliázott ablakfelület mögött csökken a klímaberendezés használata, jelentős az energiamegtakarítás, úgy, hogy növekszik a komfortérzet

Szilánkmentes Törés

Szilánkmentes Törés

Betörésvédelem, Ablakfólia, Üvegfólia, Betörésvédő Fólia, Szilánkmentes Törés, Skyfol, SunGuard, 3M - Biztonságifólia Fontos az Ön biztonsága. Számunkra mindenképp. Ebből a célból született meg a biztonsagifolia.eu és a biztonsagifolia.com oldalakon elérhető válallkozásunk. Tevékenységünk fókuszában az épületek (irodák, üzemek, lakások) számára a betörésvédelem biztosítása biztonsági ablakfólia segítségével, de fényvédő és hővédő üvegfólia telepítésével is foglalkozunk. Épületfóliázást az ország egész területén vállalunk.

Kvazar Kft.

Kvazar Kft.

A hő- és fényvédő ablakfóliák kiválasztásában az ablak mellett ülők komfort érzetének növelése, az energiamegtakarítás, illetve a berendezések, kárpitok fakuás elleni védelme játszik elsősorban szerepet. Biztonsági ablakfóliák az üveg ellenállóságának növelésével akadályozzák az impulzusszerű behatolásokat, láthatatlan védelmet nyújtanak, tisztán és torzításmentesen átláthatóak, költséghatékonyak. A biztonsági ablakfóliák - egy láthatatlan áttörés késleltető védőpajzsot képezve az ablak- és ajtóüvegek felületén - nagymértékben megnövelik az üvegfelületek ellenállóságát az erőszakos behatolással és a vandalizmussal szemben. A fóliák vékonyak, víztiszták, hosszú élettartamúak és nagy hatékonyságú biztonságvédelmi tulajdonságokkal rendelkeznek. Nem csak, hogy egyben tartják az üveget, de erősen ellenállóak is, meghosszabbítva ezzel a behatoláshoz szükséges időt. A biztonsági ablakfóliák kiegészítve más biztonsági rendszerekkel, komoly biztonsággal védhetnek meg nagy értékű berendezéseket, vagyontárgyakat.

Hirdetés
Vagyonvédelem és árnyékolástechnika

Vagyonvédelem és árnyékolástechnika

Biztonsági Fólia, Fényvédő Fólia telepítését kínáljuk gépjárműre és épületekre egyaránt, Érd, Diósd, Pest megye területén kedvezménnyel. Autófóliázás és Épületfóliázás professzionálisan. Vagyonvédelem és árnyékolástechnikaTevékenységi területübkhöz tartozik különböző típusú biztonsági, fényvédő és hővédő fólia telepítése épületekre és gépjárművekre. Érden ingyenesen mérjük fel megrendelését! Az ország bármely területén vállalunk megbízást épületfóliázás terén, azonban Pest megye határán belül 15 négyzetméter, Pest megyén kívül 30 négyzetméter alatti megrendelés esetén kiszállási díjat számítunk fel. Az autófóliázás az érdi telephelyen történik, időtartama 5-6 óra. Minőségi biztonsági és fényvédő fólia már 6.500 Ft-ért. Autófóliázás 25.000 Ft-tól. 'C' típusú nemzetbiztonsági átvilágítással rendelkezünk, így alkalmasak vagyunk bizalmi és

Biztonsági fólia

Biztonsági fólia

Biztonsági fólia,ho és fényvédo üveg fólia teepítése épületre autókra az országban egyedül álló vaasztékban. Sajnos nem is mindig az anyagi kár, ami mély nyomott hagy a károsultakban, hanem a pszichikai megrázkódtatás, hogy az eddig békés, biztonságosnak hitt otthonukban rosszindulatú, idegen emberek garázdálkodnak akár éjszaka, míg ön és családja alszik. Sajnos nem egyedi esetről van szó. A biztonsági fóliák az üveg belső oldalára kerülnek felhelyezésre ellentétben azokkal a biztonsági, termo üvegekkel, amiknél a két ragasztott üveg között van a védőréteg. A garanciális idő eltelte után esetlegesen gyenge minőségű réteg hibájából akár milliós nagyságrendű veszteség keletkezhet az üvegportálok komplett cseréje miatt

Skyfol Security,automotive window film

Skyfol Security,automotive window film

autófólia,épületfólia,üvegfólia,autófóli ázás,biztonsági fólia,hővédő fólia,Skyfol,Skyfol Shark,Skyfol Thermoprotect,Skyfol Security,automotive window film,architectural window film,security window film,Heat protection,UV protection,Splinter protection,insight protection,Glare protection,Safety protection,Security protection,mechanical protection Bestfólia Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79. Telefon: - Fax: - Mobil: 30/924-3168 E-mail: - Web: bestfolia.atw.hu Kapcsolatok: Kiss Melinda Referenciák: autók Fóliázás kezdő éve: 1998

Tuti menü