Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gépjármű biztositás képes leírás - Autólopás védelem.tlap.hu
részletek »

Gépjármű biztositás - Autólopás védelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autolopasvedelem.tlap.hu » Gépjármű biztositás
Keresés
Találatok száma - 11 db
UNION Biztosító

UNION Biztosító

Akár új, akár használt autóról is legyen szó, fontos a védelem, hiszen a baj tőlünk függetlenül is bekövetkezhet, akár pár perc alatt. Emiatt fontos, hogy minél előbb gondoljon jövőjére, és felkészüljön a váratlan helyzetekre. Az Union-24 casco biztosítással minden káreseményre felkészülhet. Az Union Biztosító kalkulátorának segítségével pedig megtalálhatja az Ön számára legideálisabb ajánlatot, akár az egyes csomagok kombinálásával. A biztosítás egyaránt kiterjed törés, lopás és elemi károkra, az igényei szerint kialakítható védelem az alap és kiegészítő biztosítások kombinálásával. Egyszerű szerződéskötés pár kattintással, széles körű online ügyintézés.

Kössön online, gyorsan kötelező biztosítást! - AEGON.hu

Kössön online, gyorsan kötelező biztosítást! - AEGON.hu

Kösse meg kötelező biztosítását az AEGON.hu-n! Miért a mi kötelező biztosításunkat válassza? Pár perc alatt megkötheti biztosítását online, melyről azonnal igazolást is küldünk Önnek e-mail címére! Bankkártyája segítségével rögtön ki is fizetheti az első biztosítási díjat! Kötelező biztosítás kalkulátorunk segítségével könnyen kiszámolhatja a kötelező biztosítás, mind pedig a CASCO díját. Kötelező biztosítás percek alatt az AEGOn.hu-nál!

Kárbejelentési dokumentumok

Kárbejelentési dokumentumok

Számos biztosítótársasággal állunk kapcsolatban, amely megkönnyíti a kárrendezés folyamatát. Kárfelvételhez az alábbi dokumentumok szükségesek: * baleseti bejelentő (több résztvevős baleset esetén) * kárbejelentő * forgalmi engedély * vezetői engedély * meghatalmazás * törzskönyv (saját autó esetén) * cégbírósági bejelentés (cégautó esetén) * aláírási címpéldány (cégautó esetén) A kárfelvételhez szükséges dokumentumok kitöltésével és egyéb, ezzel kapcsolatos kérdésekkel forduljon bizalommal hozzánk.

Gépjármű biztosítás, Casco - Hungarorisk Kft.

Gépjármű biztosítás, Casco - Hungarorisk Kft.

Tevékenységünk elsődlegesen vállalatok és magánszemélyek vagyon-, lakás-, gépjármű- és felelősségbiztosításának, valamint építőipari tevékenységek biztosításának közvetítésére irányul, de belföldi és nemzetközi szállítmány-, betegség-baleset-, utas-, élet-, nyugdíjbiztosítások stb. megkötésében, valamint az azokkal kapcsolatos ügyek intézésében is rendelkezésre állunk. A piaci igényeknek megfelelően portfoliónkban egyre jelentősebb szerepet kapnak az egyedi (vállalkozásoknak és magánszemélyeknek szóló) biztosítói termékek. Megbízóink számára tevékenységünk díjtalan. Alkuszi tevékenységünk során mindig Megbízóinkat képviseljük a biztosítóknál, munkánk ellenértékét azok a biztosítók fizetik, akiknél a biztosítás elhelyezésre kerül. Ez természetesen nem jár díjnövekedéssel az Ügyfél számára. Tanácsainkat, javaslatainkat követően az Önök döntése alapján kerülhetnek elhelyezésre a biztosítások. A kárrendezésben szükség esetén a Megbízóval együttműködve veszünk részt.

Online Casco biztosítás

Online Casco biztosítás

Az oldal kiemelten foglalkozik Casco és egyéb autóbiztosításokkal. Egyrészt tájékoztatást nyújt, másrészt pedig kalkulátort, és online kötési lehetőséget tartalmaz (jobb oldali menüsor). Ezen kívül más biztosítás típusok is köthetőek az oldalon keresztül, illetve a biztosításokkal kapcsolatosan megjelenő fontosabb híreket is közzé tesszük. Kezdőlap Hírek Vételár biztosítás Jogszabályok Partnereink Oldaltérkép Kapcsolat Belépés CASCO online casco biztosítás CASCO biztosítás kedvező áron, gyorsan! CASCO biztosítás kalkulátorunk segítségével percek alatt kiszámolhatja és megkötheti biztosítását, válogathat a biztosítótársaságok ajánlatai között, rengeteg kedvezményt is igénybe vehet. Kezdje el a díjszámítást minél hamarabb! Válassza ki biztosítás kalkulátoraink közül a CASCO biztosítás kalkulátort! CASCO Biztosítás Míg a gépjárművekre kötelesek vagyunk kötelező biztosítást kötni, a CASCO biztosítás kötés, saját döntésünktől függ. A gépjármű tulajdonosok a kockázatok és költségek mérlegelésével, anyagi biztonságuk növelése érdekében kötik. Sok esetben azonban, például autóhitel igénylésénél, a hitelt nyújtó bank írja elő ezen autóbiztosítás megkötését. Hitellel vásárolt gépjármű esetén, ha egy módunk van rá mindenképp kössünk CASCO-t. Amennyiben a kocsit, ellopják, saját hibájából összetöri, ráesik valami stb. a gépjárművet óriási pénzbe kerül

Casco online 24

Casco online 24

Ha már érte Önt kár - törték már be autója szélvédőjét és vitték el értékeit a gépjárműből, vagy magát az autót tulajdonították el - akkor tudja, mennyire fontos a megfelelő védelem és a bekövetkezett káresemény anyagi kártérítését biztosító Casco biztosítás megkötése. De melyik biztosító ajánlatát válassza, hol kössön Cascót? Ebben segítünk mi, oldalunkon összehasonlíthatja valamennyi cég ajánlatát és megkeresheti az Önnek legmegfelelőbb kondíciókat. Gyors, online, egyszerű, ingyenes - Biztosítás Online 24

Biztosítások Miskolcon

Biztosítások Miskolcon

Oldalunkon ön válaszhatja ki a és garantáltan legolcsóbb biztosítást. Akár 30%-t is spórolhat biztosítási díjakon Szolgáltatásunk ingyenes, online kedvezményeket vehet igénybe 16 biztosítóval állunk kapcsolatban. Ha több információra van szüksége a biztosításokról, akkor válassza a bal oldali Biztosítások menü pontból a kívánt biztosítási módozatot. Ügyfélszolgálat menü pontban csak azoknak tudunk segíteni akik rajtunk keresztül kötötték meg biztosítási szerződésüke 2010 január 1 után már nem naptári évforduló szerint válhatunk biztosítót, hanem a vásárlás és biztosításkötés időpontja lesz az évforduló. ez nem jelenti azt, hogy bármikor válthatunk biztosítót az új rendszerben is évforduló előtt 30 nappal kel felmondani biztosítást.

Utasbiztosítási csomag

Utasbiztosítási csomag

ÚJDONSÁG! AUTÓ EXTRA XL Komplex Autós-Utasbiztosítási csomag - az utasokra Top biztosítás - az autóra Autó-Extra Top Extra biztosítás - 1 autóra, max. 7 személyre, maximum 10 napos utazáshoz köthető Segítünk választani! Utazni, nyaralni, új világot, más kultúrákat megismerni, nyelvet tanulni jó. Ám sajnos nem minden utazás telik el izgalmak nélkül. Ki segít, ha megbetegszem, vagy belázasodik a gyermekem? Megérkezik-e a bőröndünk? Mi lesz ha a sípályán egy esés következtében eltöröm a lábam? Esetleg feltörik az autónkat, vagy elromlik útközben? Ilyen és hasonló gondolatok forognak a fejünkben indulás előtt. Ajánlónkban segítséget szeretnénk nyújtani, hogy a legmegfelelőbb biztosítási termékünket válassza külföldi utazásaihoz! Amennyiben további segítségre van szüksége a választáshoz, hívja Ügyfélszolgálatunkat (452-3580), de írásban is szívesen válaszolunk

Biztosítási kalkulátorok

Biztosítási kalkulátorok

Kötelező kalkulátor 2009 - Váltson kötelező biztosítást oldalunkon. Kötelező kalkulátor programunk az összes biztosítót kiszámolja. Biztosítási kalkulátorok Számoljon velünk. Spóroljon segítségünkkel! Biztosítási portálunkon kiszámolhatja, hogy az egyes biztosítók milyen díjjal kínálnak Önnek biztosítási szerződést. Biztosítási kalkulátor programjaink: kötelező biztosítás, CASCO biztosítás, lakásbiztosítás, utasbiztosítás, életbiztosítás, önrész biztosítás, vételár-biztosítás. Számoljon, spóroljon!

Hirdetés
Egész évben kedvező kötelező!

Egész évben kedvező kötelező!

Minden biztosító ajánlata egy helyen: kötelező-, casco-, lakás- és utasbiztosítás. Számolja ki Ön is, kösse meg online. Minden szolgáltatásunk díjmentes. Egész évben kedvező kötelező! Biztosítási kalkulátorunk segítségével megtalálja a legkedvezőbb kötelező biztosítást. Évközben vásárolt gépjárművére is kösse nálunk biztosítását. Nem csak KEDVEZŐ DÍJAT, hanem egy KÉNYELMES és MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁST is GARANTÁLUNK Garantált ár! Garantáltan legjobb ár! Az összes biztosítót kiszámoljuk Online kedvezmények Válasszon minket!

Kötelező gépjárű felelösség biztosítás

Kötelező gépjárű felelösség biztosítás

Kötelező, CASCO, utas, lakás, baleset biztosítás kötés - az Ön oldalán Néhány perc alatt már a kötvénye is a kezében lehet! Több mint 30 féle utasbiztosítás közül választhat Már a jármű átvétele előtt megköthető, árgaranciával! 15 biztosító ajánlata egy helyen! Válasszon nálunk olcsó kötelezőt!

Tuti menü