Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Inditásgátló/Immobiliser képes leírás - Autólopás védelem.tlap.hu
részletek »

Inditásgátló/Immobiliser - Autólopás védelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autolopasvedelem.tlap.hu » Inditásgátló/Immobiliser
Keresés
Találatok száma - 5 db
Vezérlő egység illesztés

Vezérlő egység illesztés

Műhelyünk Szekszárdon van, ahol elsősorban chiptuninggal, tuning eszközök forgalmazásával, egyedi módosított fájlok készítésével foglalkozunk. Egyedi esetekben, ha mód van rá, akko r segítünk bontott motorvezérlő egységek illesztésében, felprogramozásában, az eredeti javításában. tel. 30/227 12 27 nyitva egyeztetés alapján. ChipTuning az autók teljesítmény és hatásfok növelését jelenti egy speciális módon, a motor megbontása nélkül. Avagy, hogyan lesz egy autó erősebb, dinamikusabb és jobban vezethető, változatlan vagy csökkenő fogyasztás mellett? Nálunk, VAN rá megoldás! 11 év tapasztalat = minőségi HQ chiptuning beállítások. Suzuki, Nissan, Mazda, Mitsubishi mellett a többi autó, motor, kamion, traktor márkákig, teljes a lefedettségünk. A ChipTuning egy összetett szó, ahol a 'chip' egy memória egységre utal, ami az autónk menettulajdonságaira vonatkozó adatokat, beállításokat tartalmaz, a 'tuning' pedig beállítást, behangolást jelent. A művelet során a gyári beállítás középértékeit a tulajdonos igényeihez, vezetési stílusához igazítjuk. Jobb vezethetőség, jobb menetdinamika, jobb fogyasztás. Optimalizálás Nagyobb teljesítmény, nagyobb nyomaték, nagyobb végsebesség. Sportos beállítás Szívó benzines és gáz üzemű modelleknél: + 8-12% LE teljesítmény és +10-15% Nm forgatónyomaték, turbódízel és turbóbenzines modelleknél: +15-35% LE teljesítmény és +30-80 Nm forgatónyomaték javulás érhető el az emissziós értékek, az élettartam, valamint a gyári tűrések figyelembevételével. - átlagos személyautók esetén Egy munkanapon belül gyári technológiával és garanciákkal vállaljuk bármilyen chiptuningra alkalmas autó, kamion, egyéb jármű, munkagép minőségi beállítását, egyedi, testre szabott vezérlőprogram készítésével. (1998-as évjárattól többnyire megbontás nélkül, a szerviz csatlakozón keresztül) Ez az oldal sokszor hasznos lehet az Ön számára. Kérjük, adja a kedvenceihez, így később könnyebben visszatalál majd.

Caesar autóriasztó a megfizethető biztonság!

Caesar autóriasztó a megfizethető biztonság!

A készülékkel megvalósítható a gépkocsiba szerelt autóriasztó mellett, tőle független, rejtett szenzoros vezérlésű 1 körös indítástiltás... Működési leírás: A beszerelt és helyesen bekötött áramkör megakadályozza az 'idegenkezű' indítást. Az önindítózás csak a szenzor és a gépkocsi valamely testelt részének (pl: gyújtáskulcs fémrésze) egyidejű megérintése után lehetséges. A motor beindítását követően az elektronika ezen állapotát mindaddig megőrzi, amíg a gyújtáskapcsoló a villamos hálózatot meg nem bontja.

Moltim

Moltim

Szervizünkben a gépkocsik számára teljes körű szervizt biztosítunk. Garanciális és más munkákat korszerű berendezésekkel felszerelt több gépkocsi állásos műhelyükben végzik el munkatársaink. - Haszon- és gépjárművek szervizelése, karbantartása - Vizsgára felkészítés - Minden típusú személy- és kisteherautók alkatrészbeszerzése Profi csapat, garantált minőség, kulturált környezet. Erről szól a MOLTIM Kft. több éve tartó sikertörténete. Győződjön meg erről Ön is, és keressen fel minket műhelyünkben!

Inditásgátlás

Inditásgátlás

Az 1995 után gyártótt személyautók legnagyobb részének kulcsa transzponder chipet, vagy köz- kedveltebb nevén immobiliseres chipet tartalmaz. Ez a gyári lopásgátló rendszer , mely megaka- dályozza hogy az autót egy egyszerű kulcsmásolat segítségével vegye használatba az arra illetékte- len. A lényege, hogy az indítókulcs elfordításakor, a jármű, rádiófrekvenciás kapcsolat segítségével kap- csolatba lép az indítókulccsal, vagyis a kulcs fejében található mikroprocesszorral. A kulcs egy előre rögzített kódot tárol, melyet indításkor az indukált feszültség hatására visszasugároz a gyújtáskapcsoló- ban lévő adóvevő felé. Ha a processzor által válaszként visszaküldött kód helyes, a motor vígan röfög tovább, de ha az nem egyezik meg a műszeregység által memorizált kódok egyikével, vagy egyáltalán nem kap választ,a motor egy-két másodpercen belül leáll. Ezen rendszereknek különböző variációi láttak napvilágot, gyártótól függően. Bevezetésük forradalmi ki- hívások elé állítja a kulcsmásolókat, hisz ezáltal az elektrotechnika is szerves része lett a szakmának. Igyek- szünk lépést tartani,ezért ez évtől fogva elkezdtük a transzponderes (chipes) kulcsok másolását és illesztését. Kulcsok törlése: Egy autókulcs elveszítése kellemetlenélmény,hisz sosem tudhatjuk ki találhatta meg. Ilyenkor többnyire addig dugdossuk autónkat valami őrzött parkolóban vagy teremgarázsban

Immobiliser, rablásgátló, egyéb trükk

Immobiliser, rablásgátló, egyéb trükk

Ezek bármelyikének hiánya elegendő ahhoz, hogy a motor ne induljon be. Automatikusan élesednek, feloldásuk lehet egy kódolt 'kulcs' amit az autóba szerelt foglalatához kell érinteni, lehet 'transpander' azaz egy kis fityegő, amit adott hely előtt kell elhúzni és lehet tasztatúra, amin a saját kódszámunkat kell beütni. Tudományai közé tartozhat a rablásgátlás, hogy a járó motornál történt ajtónyitás után a felhasználónak újra kell ütnie a kódot, mert beélesedik a blokkolás, és egy perc múlva automatikusan leáll az autó. Egyszóval az immobiliser olyan hasznos biztonsági része autónknak, ami csöndben vigyáz rá.

Tuti menü