Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autólopás védelem linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Autólopás védelem képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: autolopasvedelem.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 99 db
Vagyonvédelem

Vagyonvédelem

Vagyonvédelemmel kapcsolatos munka ellátásában tud segíteni a SecuriRent. Ez a Budapesti címmel rendelkező cég nem csupán BP környékén, hanem belföldön bárhol máshol is vállal vagyonvédelmet! Szóval Önnek (vagy ingatlanának) nem kell a fővárosban lennie ahhoz, hogy igényelje a SecuriRent védelmét. Vagyonvédelemnél ezek lehetnek biztonságtechnikai gépek, pl. a kamerarendszerek. Valamint akár mechanikus vagyonvédelem is (zárak). A mechanikus vagyonvédelemmel kapcsolatos további részleteket a weboldalon megtekintheti. Ott rögvest akár ajánlat is kérhető . Ehhez menjen az ajánlatkérés aloldalra és ott részletezheti, hogy milyen fajtájú vagyonvédelemre tartana igényt.

Nyomkövető cégeknek, magánszemélyeknek

Nyomkövető cégeknek, magánszemélyeknek

A Company Guard ügyfélbarát és gazdaságos szolgáltatást kínál a járműkövetés és flottakövetés területén. Nyomkövető kínálatunk és könnyen kezelhető rendszerünk segítségével csökkentheti üzemanyagra fordított kiadását. Kalkulátorunkkal kiszámolhatja a nyomkövetésre költött összeg megtérülési idejét. A Company Guard professzionális eszközöket kínál flottakövetés és járműkövetés szolgáltatásához. Felhasználóbarát rendszerünk használata egyszerűen elsajátítható, használatával akár 20%-kal csökkenthető cége üzemanyagköltségei. Minden általunk kínált nyomkövető alkalmas a valós idejű helyzetmeghatározásra, valamint online vagy sms-ben riasztásokat küld Önnek a nem várt események bekövetkeztéről. A kedvező árú szolgáltatás megtérülését néhány perc alatt kiszámolhatja kalkulátorunk segítségével.

Autózárak javítása, cseréje

Autózárak javítása, cseréje

Beragadt? Beletörte? Vagy csak egyszerűen nem nyílik? Legyen bármi gond a zárral, mi megoldjuk. Zárszerelés ha meghibásodna ha újat szeretne, zárnyitás ha beragadna vagy elvesztette volna a kulcsát, zárcsere ha károsodna szelvény vagy esetleges betörés utáni csere azonnal. Hívjon minket bizalommal Újpest és Zugló környékén akár 5-10 perces kiszállási idővel. Természetesen egész Budapesten díjmentes kiszállás, sürgősség esetén éjjel is hívható. Hívjon zárszerviz specialista szakértőinket bizalommal.

UNION Biztosító

UNION Biztosító

Akár új, akár használt autóról is legyen szó, fontos a védelem, hiszen a baj tőlünk függetlenül is bekövetkezhet, akár pár perc alatt. Emiatt fontos, hogy minél előbb gondoljon jövőjére, és felkészüljön a váratlan helyzetekre. Az Union-24 casco biztosítással minden káreseményre felkészülhet. Az Union Biztosító kalkulátorának segítségével pedig megtalálhatja az Ön számára legideálisabb ajánlatot, akár az egyes csomagok kombinálásával. A biztosítás egyaránt kiterjed törés, lopás és elemi károkra, az igényei szerint kialakítható védelem az alap és kiegészítő biztosítások kombinálásával. Egyszerű szerződéskötés pár kattintással, széles körű online ügyintézés.

Jármű üveg fóliázás Budapesten

Jármű üveg fóliázás Budapesten

Ha autó üveg fóliázásról van szó akkor JOACHIM! Szakembereink maximális odafigyeléssel, a megrendelő minden igényét teljesítve ,gyorsan végzik erre 7 év garanciát vállalva! Ha unja az árgusan figyelő tekinteteket,vagy csak védené autóba zárt értékeit,vagy esetleg az uv sugarak irritálják. Mindenre van megoldás a színtelentől a legsötétebb árnyalatig! Ha ön maximális hővédelmet szeretne az üveg sötétítése nélkül, akkor infraszűrő-réteggel ellátott hővédő fóliát ami önnek kell! Ezek a fóliák a beérkező napenergia 66,9%-ának visszaverésére képesek.

Extrém Élmény Bt. weboldala - Zárnyitás budapest

Extrém Élmény Bt. weboldala - Zárnyitás budapest

Sebes életünkben megeshet, hogy kizárja magát otthonából. Hidegzuhanyként éri, amikor rádöbben, hogy az egyetlen kulcs a házban maradt. Belegondol, hogy a méregdrága bejárati ajtót tönkre kell tenni a bejutáshoz. Az ajtócserével járó dilemmától és horribilis kiadástól szabadulhat meg, ha a Zárnyitás∓jtónyitás csapatát választja. Rettentően gyors beavatkozás anélkül, hogy az ajtóban vagy a zárban bármilyen károsodás keletkezne. A zárral kapcsolatban mindenféle segítséget kap: zárcsere, zárnyitás, beletört kulcs kiszedés, széfnyitás, autónyitás.

Távőr - Gps járműkövetés

Távőr - Gps járműkövetés

A 24 órás GPS alapú járműkövetés, naprakész információ a járművek helyzetéről, kényelmes internetes felügyelet, teljes gépjármű flottára vagy 1 autóra. A puszta helymeghatározáson kívül a rendszer megkönnyíti a flotta üzemeltetést. A rendszer megkönnyíti az adminisztrációt letölthető a menetlevél, üzemidő táblázat és tankolási lista. Könnyedén kiszűrhető a flotta üzemeltetéssel kapcsolatos felesleges költségek. További szolgáltatásaink: A riasztó távfelügyelet folyamatos és teljes körű védelmet biztosít a nap 24 órájában lakások, irodák, üzlethelyiségek, intézmények, hétvégi házak, műszaki berendezések esetén is. Rendszereink nem csak betörést jelezhetnek, tűz, személyi támadás, gázszivárgás, hőmérséklet vagy vízszint emelkedéscsökkenés, falbontás jelzésének fogadására is képesek.Az Egészségügyi távfelügyeleti rendszer követi az idős hozzátartozók életfunkció változásait. Az idősek számára is egyszerűen használható készülékkel. Mobil flotta szolgáltatás.

Szélvédő polírozás

Szélvédő polírozás

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Hívjon minket! +36-30-355-1000 Országos lefedettség: Budapest-Belváros 06303551000 Budapest-Szélvédőjavítás 06203551000 Dunakeszi Szélvédő Javítás 06703551000 Kecskemét Szélvédő Javítás 06302344628 Győr Szélvédő Javítás 06702139939  Szélvédő polírozás Szélvédő polírozás fogalma alatt teljesen a karcolás aljáig kell lecsiszolni a szélvédőt. Majd a lecsiszolt szélvédőt kell átlátszóra felpolírozni. Ezért annyi a rossz hírem, hogy minél mélyebb a karcolás annál nagyobb lesz a javítás végén a fénytörés. Fénytörést nagyon nehéz meghatároznom, röviden egy hullám a szélvédőben a polírozott felszínen. Fizikailag annyit lehet észlelni, hogy ha egy egyenes oszlopot figyelünk belül az utastérből a vezető ülésen, akkor ha átnézünk belülről a polírozott területen keresztül, a megfigyelt oszlopban lesz egy hullám. Ez a hullám igazából nem az oszlopban van, hanem a fénytörésben, mivel a fény máshogy vetődik a lesüllyesztet vagy felpolírozott üvegfelületen. Itt minden esetben mikronokban, nanokban kell gondolkozni. Sokan mondják hogy nem olyan mély, viszont mikor egy órát kell csiszolni a végén kiderül hogy tényleg ez mély karcolás. Fénytörés mentes polírozás létezik csak szimpla üvegen azaz kirakatüvegen. Mivel a szélvédő autóüveg dupla üveg, ezért a fénytörésmentes polírozás nem kivitelezhető.

Autóriasztó lakásvédelem webáruház

Autóriasztó lakásvédelem webáruház

Lakásvédelmi webáruházunkban autóriasztók, autóriasztó kiegészítő termékek, kamerák, lakásriasztók, ip kamerák és további biztonságtechnikai kiegészítők között böngészhetsz. 100% pénz-visszafizetési garanciával vásárolhatod meg autóriasztó rendszereinket, autóelektronikai eszközeinket és valamennyi biztonságtechnikai cikkünket, mert ennyire bízunk kínálatunk minőségében és ennyire fontos a Te elégedettséged... Véleményünk, hogy az autóriasztó nélkülözhetetlen a lopások elkerüléséhez, ezért nézz körül autóriasztó webáruházunkban!

Hirdetés
Műholdas járműkövetés

Műholdas járműkövetés

Megbízói, partnerei követni szeretnék az Ön járműveit a munkafolyamatok végrehajtása során? Ez nem lehet probléma! Bármikor személyes (jelszóval védett) hozzáférést biztosíthat számukra. Járműkövető rendszerünk segítségével gyorsabban és pontosabban szolgálhatja ki partnereit. Csökken a várakozási idő és nő a bizalom. A kimutatások segítségével objektív mutatószámok szerint tervezhet. Heti és havi munkaórák, vezetési, rakodási idők és üres járatok néhány gombnyomással. Rendszerünk funkciói a következők: nyomkövetés valós időben, útvonal lejátszás, testreszabható riportok, pontok és területek rögzítése, üzemanyag-szintmérés, automatikus értesítési funkciók és szerviz modul. Ráadásul a szerződés megkötésétől számított 3 hónapos elégedettségi garanciát is biztosítunk! További információkért látogasson el a cég honlapjára, ahol megtekintheti szolgáltatásainkat, és árajánlatot is kérhet!

Autóriasztó beszerelés - Meta

Autóriasztó beszerelés - Meta

Autóriasztó kereső és autóriasztó beszerelés a Meta System-től. Autóriasztó beszerelésével az utcán való parkolás is biztonságosabbá tehető. Az autóriasztó megszólalása elijesztheti, de legalábbis megzavarja a tolvajt, ezzel értékes perceket nyerve a lopás meghiúsítására. Óvja meg autóját Ön is egy Meta riasztóval! Válassza ki az autójába legmegfelelőbb autóriasztót! A kiválasztott autóriasztó beszerelése az ország több városában megtalálható beszerelési pontjaink közül az Önhöz legközelebb esőben történik. A korábbi lopási statisztikákkal ellenben ma már az alacsony árkategóriájú járművek is ugyanolyan kelendőek, mint a tízmilliós BMW-k, vagy Mercedes-ek.

Nyomkövetés

Nyomkövetés

Saját fejlesztésű, a nap 24 órájában elérhető internetes térképszoftverünk segítségével élőben nyomon követheti gépjárműveit, illetve alkalmazottait, bárhonnan, bármikor, anélkül, hogy zavarná őket tevékenységükben. Térképünk egész Európában utcaszintű, magyar nyelven is elérhető, könnyen kezelhető, átlátható és gyors, ami nemcsak megkönnyíti munkáját, de növeli cége produktivitását is. Áttekinthető grafikonokon követheti a különböző tevékenységeket, mint pl.: üzemanyagszint változása, sebesség, motorfordulatszám, motorhőmérséklet, stb. Nem csak a kommunikációs költségei csökkenthetnek, az irodai adminisztráció is kevesebbe kerül mert, bizonyos munkafolyamatok automatizálásan készülnek el, mint Pl.: a munkaidő-nyilvántartás.

IneTrack GPS nyomkövetés

IneTrack GPS nyomkövetés

Valós idejű nyomkövetés és helymeghatározás az IneTrack nyomkövető rendszer segítségével. Egyszerűen kezelhető nyomkövető rendszer, üzemanyagszint mérés, statisztikák, menetlevél az Interneten keresztül, akár mobil eszközökről is. Az IneTrack-kel pontosan nyomon követheted az üzemanyag fogyasztásodat, csökkentheted az adminisztrációs költségeid, sőt, elkerülhetőek az üzemanyaglopásból adódó visszaélések is. Regisztrálj ingyenesen az app.inetrack.com oldalon és próbáld ki IneTrack nyomkövető szolgáltatásunkat!

 Betörésvédő fólia autóra a legolcsóbban

Betörésvédő fólia autóra a legolcsóbban

Garantáltan a legkedvezőbb ár! Termékünkre 7 év garanciát adunk! Autóüveg fóliák - SkyFol Shark sorozatok Az autófólia nem kor kérdése Üdvözöljük a SkyFol Shark autófóliák világában. Nálunk minden megoldást megtalál, legyen szó akár olcsó, de színtartó belátásvédelmi ablakfóliáról, vagy egyedi technológiájú, teljesen világos, de ultra-hővédő speciális autófóliáról. Büszkén kínáljuk Önöknek az alábbi sorozatokat: Shark RS: Mélyszínezett belátásvédelmi fólia az autó megjelenésének javítása, és a betekintés elleni védelem érdekében. Shark HP: Klasszikus színezett-fémezett fólia széles körű előnyökkel. Shark UP: Kizárólag NiCr - fémezést tartalmazó megoldás magas hővédelemmel és hosszú élettartammal. Shark IR: Teljesen új technológia, mely víztiszta megjelenés mellett a legerősebb hővédelemre képes hazánkban. Magyarországon a törvényi szabályozások értelmében a fólia hivatalosan a B oszlop mögötti üvegfelületeken helyezhető el. Első oldalsó üvegek esetében minimum 70%, első szélvédőnél minimum 75% látható fényáteresztés az előírás, mely értékeket már sokszor a gyári üvegszínezések is túllépik. A SkyFol Shark autófóliák garanciális vállalásai kizárólag abban az esetben érvényesek, ha az ügyfél rendelkezik hologramos műbizonylattal.

Multi Alarm GPS gépjárművédelem

Multi Alarm GPS gépjárművédelem

A több, mint 20 éves múlttal és 55.000 ügyféllel rendelkező Multi Alarm Vagyonvédelmi Zrt. egyik fő profiljába tartozik a GPS alapú gépjármű védelmi, valamint gépjármű követő rendszerek tervezése, fejlesztése, telepítése és üzemeltetése. A Multi Alarm Vagyonvédelmi Zrt. piacvezető távfelügyeleti szolgáltatásokat is kínál ügyfelei számára a telepített GPS gépjárművédelmi eszközökhöz. Ezáltal a védett gépjármű pontos helyzete nyomon követhetővé válik a nap 24 órájában, valamint a földrajzi adatokon túl számos egyéb, a gépjármű biztonságával, valamint üzemeltetésével kapcsolatos hasznos információ is kinyerhető a rendszerből.

Setech flottakövetés

Setech flottakövetés

A flottakövetés segíteni fogja Önt abban, hogy a GPS jeladóval ellátott járműveit akkor is megtalálja, ha azok illetéktelen kezekbe kerültek. A flottakövetés továbbá versenyelőnyt jelent cége számára mind a logisztikai feladatok koordinálásában, mind cégautók állapotának ellenőrzésében. Statisztikák szerint a flottakövetés használata 10% feletti megtakarítást is eredményezhet. A gépjárművébe épített nyomkövető GPS rendszer kapcsolatban van a központi szerverrel, és folyamatos információkat küld annak. A valamilyen hálózati hibából kifolyólag el nem küldött információkat a rendszer a saját belső memóriájában fekete dobozként tárolja 30-60 másodperces sűrűséggel, így ezen információk sem vesznek el.

Cerberos motortérzár

Cerberos motortérzár

Kialakítástól függően a Cerberos gyújtás levételre automatikusan működésbe lépő, professzionális elektromechanikus autóvédelme hatástalanítja az önindítót, lezárja a motorteret, lezárja a váltót, blokkolja a kuplungot. Mindezt a gépjármű motorterében, így a beltérben nem igényel semmilyen átalakítást. Kényelmes, mivel automatikusan élesedik, és kinyitásához sem kell kulcs. Beszereléskor a gyári pontokhoz az autó átalakítása nélkül csatlakozik, motortérzár beépítése a gyári bowden elvágása nélkül történik. Kézi- és automataváltós gépkocsikkal egyaránt kompatibilis váltózár megoldást alkalmaz.

Tuti menü