Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Műholdas védelem képes leírás - Autólopás védelem.tlap.hu
részletek »

Műholdas védelem - Autólopás védelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autolopasvedelem.tlap.hu » Műholdas védelem
Keresés
Találatok száma - 12 db
Nyomkövető cégeknek, magánszemélyeknek

Nyomkövető cégeknek, magánszemélyeknek

A Company Guard ügyfélbarát és gazdaságos szolgáltatást kínál a járműkövetés és flottakövetés területén. Nyomkövető kínálatunk és könnyen kezelhető rendszerünk segítségével csökkentheti üzemanyagra fordított kiadását. Kalkulátorunkkal kiszámolhatja a nyomkövetésre költött összeg megtérülési idejét. A Company Guard professzionális eszközöket kínál flottakövetés és járműkövetés szolgáltatásához. Felhasználóbarát rendszerünk használata egyszerűen elsajátítható, használatával akár 20%-kal csökkenthető cége üzemanyagköltségei. Minden általunk kínált nyomkövető alkalmas a valós idejű helyzetmeghatározásra, valamint online vagy sms-ben riasztásokat küld Önnek a nem várt események bekövetkeztéről. A kedvező árú szolgáltatás megtérülését néhány perc alatt kiszámolhatja kalkulátorunk segítségével.

Távőr - Gps járműkövetés

Távőr - Gps járműkövetés

A 24 órás GPS alapú járműkövetés, naprakész információ a járművek helyzetéről, kényelmes internetes felügyelet, teljes gépjármű flottára vagy 1 autóra. A puszta helymeghatározáson kívül a rendszer megkönnyíti a flotta üzemeltetést. A rendszer megkönnyíti az adminisztrációt letölthető a menetlevél, üzemidő táblázat és tankolási lista. Könnyedén kiszűrhető a flotta üzemeltetéssel kapcsolatos felesleges költségek. További szolgáltatásaink: A riasztó távfelügyelet folyamatos és teljes körű védelmet biztosít a nap 24 órájában lakások, irodák, üzlethelyiségek, intézmények, hétvégi házak, műszaki berendezések esetén is. Rendszereink nem csak betörést jelezhetnek, tűz, személyi támadás, gázszivárgás, hőmérséklet vagy vízszint emelkedéscsökkenés, falbontás jelzésének fogadására is képesek.Az Egészségügyi távfelügyeleti rendszer követi az idős hozzátartozók életfunkció változásait. Az idősek számára is egyszerűen használható készülékkel. Mobil flotta szolgáltatás.

Műholdas járműkövetés

Műholdas járműkövetés

Megbízói, partnerei követni szeretnék az Ön járműveit a munkafolyamatok végrehajtása során? Ez nem lehet probléma! Bármikor személyes (jelszóval védett) hozzáférést biztosíthat számukra. Járműkövető rendszerünk segítségével gyorsabban és pontosabban szolgálhatja ki partnereit. Csökken a várakozási idő és nő a bizalom. A kimutatások segítségével objektív mutatószámok szerint tervezhet. Heti és havi munkaórák, vezetési, rakodási idők és üres járatok néhány gombnyomással. Rendszerünk funkciói a következők: nyomkövetés valós időben, útvonal lejátszás, testreszabható riportok, pontok és területek rögzítése, üzemanyag-szintmérés, automatikus értesítési funkciók és szerviz modul. Ráadásul a szerződés megkötésétől számított 3 hónapos elégedettségi garanciát is biztosítunk! További információkért látogasson el a cég honlapjára, ahol megtekintheti szolgáltatásainkat, és árajánlatot is kérhet!

Nyomkövetés

Nyomkövetés

Saját fejlesztésű, a nap 24 órájában elérhető internetes térképszoftverünk segítségével élőben nyomon követheti gépjárműveit, illetve alkalmazottait, bárhonnan, bármikor, anélkül, hogy zavarná őket tevékenységükben. Térképünk egész Európában utcaszintű, magyar nyelven is elérhető, könnyen kezelhető, átlátható és gyors, ami nemcsak megkönnyíti munkáját, de növeli cége produktivitását is. Áttekinthető grafikonokon követheti a különböző tevékenységeket, mint pl.: üzemanyagszint változása, sebesség, motorfordulatszám, motorhőmérséklet, stb. Nem csak a kommunikációs költségei csökkenthetnek, az irodai adminisztráció is kevesebbe kerül mert, bizonyos munkafolyamatok automatizálásan készülnek el, mint Pl.: a munkaidő-nyilvántartás.

IneTrack GPS nyomkövetés

IneTrack GPS nyomkövetés

Valós idejű nyomkövetés és helymeghatározás az IneTrack nyomkövető rendszer segítségével. Egyszerűen kezelhető nyomkövető rendszer, üzemanyagszint mérés, statisztikák, menetlevél az Interneten keresztül, akár mobil eszközökről is. Az IneTrack-kel pontosan nyomon követheted az üzemanyag fogyasztásodat, csökkentheted az adminisztrációs költségeid, sőt, elkerülhetőek az üzemanyaglopásból adódó visszaélések is. Regisztrálj ingyenesen az app.inetrack.com oldalon és próbáld ki IneTrack nyomkövető szolgáltatásunkat!

Multi Alarm GPS gépjárművédelem

Multi Alarm GPS gépjárművédelem

A több, mint 20 éves múlttal és 55.000 ügyféllel rendelkező Multi Alarm Vagyonvédelmi Zrt. egyik fő profiljába tartozik a GPS alapú gépjármű védelmi, valamint gépjármű követő rendszerek tervezése, fejlesztése, telepítése és üzemeltetése. A Multi Alarm Vagyonvédelmi Zrt. piacvezető távfelügyeleti szolgáltatásokat is kínál ügyfelei számára a telepített GPS gépjárművédelmi eszközökhöz. Ezáltal a védett gépjármű pontos helyzete nyomon követhetővé válik a nap 24 órájában, valamint a földrajzi adatokon túl számos egyéb, a gépjármű biztonságával, valamint üzemeltetésével kapcsolatos hasznos információ is kinyerhető a rendszerből.

Setech flottakövetés

Setech flottakövetés

A flottakövetés segíteni fogja Önt abban, hogy a GPS jeladóval ellátott járműveit akkor is megtalálja, ha azok illetéktelen kezekbe kerültek. A flottakövetés továbbá versenyelőnyt jelent cége számára mind a logisztikai feladatok koordinálásában, mind cégautók állapotának ellenőrzésében. Statisztikák szerint a flottakövetés használata 10% feletti megtakarítást is eredményezhet. A gépjárművébe épített nyomkövető GPS rendszer kapcsolatban van a központi szerverrel, és folyamatos információkat küld annak. A valamilyen hálózati hibából kifolyólag el nem küldött információkat a rendszer a saját belső memóriájában fekete dobozként tárolja 30-60 másodperces sűrűséggel, így ezen információk sem vesznek el.

Gépjárművédelmi rendszerek távfelügyelettel

Gépjárművédelmi rendszerek távfelügyelettel

A korszerű gépjárművédelem alapvető célja, hogy megakadályozza a gépjárművek eltulajdonítását. Azonban mára már a gépjárművédelem alatt a korszerű flottamenedzselési, és műholdas gépjármű követési szolgáltatásokat is érteni kell. Így lehetőség van egy adott gépjármű mindenkori pontos pozíciójának megismerésére, és napi 24 órán át történő folyamatos követésére is. Egy család, vagy egy vállalkozás egyik legnagyobb értéke a gépjármű. Lopás esetén az anyagi káron túl jelentős bosszúság is ér bennünket. gépjárművédelemAz autó eltulajdonítása számtalan problémát vet fel; nincs mivel közlekednünk, szállítanunk, melyeket még tetéz, ha valamilyen fontos tárgy (pl.: iskolatáska, mobiltelefon, különböző hivatalos iratok, cégbélyegző, laptop, stb.) is az autóban maradt.

Gps alapú távfelügyelet

Gps alapú távfelügyelet

A GSSC Biztonságtechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (GSSC Kft.) honlapja. Cégünk távfelügyeleti objektumvédelemmel, járműkövetéssel, szociális és technológiai távfelügyelettel foglalkozik elsősorban. A GSSC Biztonságtechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2000-ben alakult. A GSSC a Honvédelmi Minisztérium Elektronikai Logisztikai és Vagyonkezelő Zártkörűen működő részvénytársaságának (HM EI Zrt.) leányvállalata, amely a tulajdonosi jogokat a többségi tulajdonban lévő ITEA Információtechnikai és Elektronikus Adatvédelmi Kft. (ITEA Kft.)-n keresztül gyakorolja, a tulajdonosi kör további tagjai a Védelem Holding Biztonságtechnikai Szolgáltató Kft. (Védelem Holding Kft. ) illetve Pohly Ferenc.

Hirdetés
Gépjárművédelem

Gépjárművédelem

Ellophatatlan jármű nem létezik. Aki olyan védelmi rendszert ajánl, ami lophatatlanná teszi autóját - az nem mond igazat. Mi arra törekszünk, hogy a védelmünkre bízott autók a jelenleg elérhető legmagasabb fokozatú védelmet élvezzék. Ezt úgy érjük el, hogy a gépkocsiba az összes lehetséges lopási, rablási kísérletet figyelő szenzort építünk. Ezek érzékelik, ha a gépjármű bármelyik ajtaját kinyitják, másolt gyújtáskulccsal megpróbálják elindítani, megemelik, vagy vontatják, sőt azt is, ha az autó akkumulátorát lekapcsolják. Bármelyik esemény bekövetkezik, a gépkocsi jelzést küld a 24 órás diszpécserszolgálatunk távfelügyeleti központjába. A diszpécserek elvégzik a beérkezett jelek értékelését, felveszik a kapcsolatot a gépkocsi tulajdonosával, - amennyiben szükséges - járőrszolgálatot irányítanak a jelzést küldő járműhöz. A szolgáltatásért havi díjat kérünk. A havi díj tartalmazza a 24 órás diszpécserszolgálat üzemeltetését, a járőrszolgálatunk fenntartását, valamint a műholdas gépjárművédelmi egységbe épített ipari GSM telefonmodul előfizetési- és forgalmi díját.

Navsky Nova műholdas gépjárművédelmi rendszer

Navsky Nova műholdas gépjárművédelmi rendszer

NAVSKY NOVA RENDSZER - A Navsky Nova műholdas gépjárművédelmi rendszer 8 éves kiemelkedően sikeres története folyamán a piaci igényeknek megfelelően több fejlesztésen ment keresztül, mely szoftverének flash verzióját rendszeresen, az eszközbe történő beavatkozás nélkül GSM hálózaton keresztül frissítjük. A Navsky Nova rendszer és a hozzá kapcsolódó új termékek fejlesztésével egy olyan széleskörű termék- és szolgáltatáspalettát alakítottunk ki, hogy a nagy kategóriájú gépjárműveken kívül a kis- és középkategóriájú gépjárművet üzemeltetők számára is elérhető, minőségi szolgáltatásokat biztosítsunk. A Navsky Nova rendszerrel felszerelt gépjárművek tulajdonosainak a hazai biztosítótársaságok kedvezményt biztosítanak a Casco díjából, melynek mértéke 5-20% között társaságonként változó. to TOP - A RENDSZER MŰKÖDÉSE - A Navsky Nova rendszer legfontosabb eleme a gépjárműbe telepített központi egység, melynek GPS antennája folyamatosan veszi a Föld körül keringő speciális műholdak jeleit. A GPS vevőegység a beérkező jelekből a következő információkat szolgáltatja a mikrokontroller részére: hosszúság, szélesség, dátum, idő, irány és sebesség. A központi egység ált

Gps technika

Gps technika

GPS-ART Kft. GPS technika, GPS GSM technikai felügyelet, követés technika, műholdas felügyelet, Sport Genius Cégünk a "GPS-ART GPS készülék Gyártó és Forgalmazó Kft." mindent megtesz annak érdekében, hogy termékeivel új lehetőséget nyisson a nyomkövetés és személyvédelem piacán! Cégünk legfőbb célkitűzése, hogy a világ legmodernebb technikai vívmányait használva, folyamatosan fejlessze műholdas termékeit és mindemellett a legolcsóbb maradhasson! Készülékeink egyedülállóan minden esetben havidíj mentesen is használhatóak! Amennyiben Önök a mi szervereinken szeretnék üzemeltetni, akkor a vételáron felül ezért csupán egy minimális éves díjat kérünk!

Tuti menü