Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zárdugozás képes leírás - Autólopás védelem.tlap.hu
részletek »

Zárdugozás - Autólopás védelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autolopasvedelem.tlap.hu » Zárdugozás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Extrém Élmény Bt. weboldala - Zárnyitás budapest

Extrém Élmény Bt. weboldala - Zárnyitás budapest

Sebes életünkben megeshet, hogy kizárja magát otthonából. Hidegzuhanyként éri, amikor rádöbben, hogy az egyetlen kulcs a házban maradt. Belegondol, hogy a méregdrága bejárati ajtót tönkre kell tenni a bejutáshoz. Az ajtócserével járó dilemmától és horribilis kiadástól szabadulhat meg, ha a Zárnyitás∓jtónyitás csapatát választja. Rettentően gyors beavatkozás anélkül, hogy az ajtóban vagy a zárban bármilyen károsodás keletkezne. A zárral kapcsolatban mindenféle segítséget kap: zárcsere, zárnyitás, beletört kulcs kiszedés, széfnyitás, autónyitás.

A különböző gépjárművédelmi kialakítások

A különböző gépjárművédelmi kialakítások

A zárdugózás azt jelenti, hogy a gépjármű ajtajainak a zárszerkezetét egy erre a célra kialakított mechanikai eszközzel lefedik annak érdekében, hogy azt mechanikai úton ne lehessen kinyitni. Ezáltal kívánják meggátolni a gépjármű utasterébe és csomagterébe való bejutást. Akkor nézzük csak, hogy mit is ér a zárdugózás valójában? Hát semmit. Hogy miért? Azért, mert a gépjárművek utasterébe való bejutást ezáltal nem lehet meggátolni. Az utastérbe akkor is be lehet jutni más módon, ha a gépjármű zárszerkezetei le vannak vannak dugózva. A legegyszerűbb megoldás a gépjármű ablakainak, vagy valamelyik ablakának a betörése. Ha megfelelő módon törik be a gépjármű ablakát, akkor az szinte semmilyen zajjal nem fog járni, így nagy az esélye annak, hogy a cselekményt nem veszik észre. A másik megoldás az, hogy a gépjármű ajtaján kívülről a megfelelő ponton átszúrnak egy erre a célra kialakított eszközt és a zárszerkezetet így hozzák működésbe. Az ajtó nyithatóvá válik és az illetéktelen látogató már bent is van az utastérben. A harmadik megoldás által a gépjármű központi zárszerkezetét elektronikai úton, kívülről nyitják ki oly módon, mint azt a gépjármű tulajdonosa teszi legálisan. Ez a következő képen történik. Egy megfelelő, az adott gépjárműre jellemző gyári szoftver programot felhasználva a tolvaj addig pörgeti a megfelelő kódokat, amíg elektronikailag ki nem nyílik a gépjármű központ

Zárdugózás

Zárdugózás

A gépjármű feltörések legszokványosabb, durva módja hogy kihúzzák az ajtózá- rat. Nem finom módszer, csavarhúzóval, pajszerrel, fogóval feszítik ki,elég nagy pusztí- tást okozva ezzel. Az autó sorsa innentől a feltörő szándékán múlik, kétféle kimenetele lehet a dolognak: Jobbik esetben elviszik a rádiót, egyéb értékeket az utastérből, rosszabbik esetben magát az autót viszik el.Ez utóbbi esetében a tolvajnak nagy segítséget jelent hogy az autó zárait ugyanaz a kulcs nyitja. Lévén a kitépett ajtózár immár a kezében van, az az alapján készített kulccsal a gyújtáskapcsolót is tudja működtetni. Az ajtózárbetét így akarva akaratlanul is hatalmas segítség az autótolvajnak, kis idő ráfordításával elkerüli a hangos és hosszadalmalmas munkát ami a kormányzár eltöréséhez kellene. Az autózárak sajnos nem túlságosan masszív szerkezetek, egy átlagos, bejárati ajtón alkalmazott ajtó- zárhoz képest gyengécskének tűnhetnek... azok is. Kitépni, kifeszíteni könnyű őket, az autót ilyenkor ért kár pedig jelentős. Megelőzni persze ezt is lehet és nagyon érdemes, a módszer neve zárdugózás, az eljárás pedig annyira egyszerű mint azt a neve is mutatja. A távirányítóval nyíló, központi záras autók külső zárbetéteit eltávolít- juk, helyüket zárdugóval pótoljuk,elvéve ezáltal a maghúzás lehetőségét.A zárdugó, az eredeti zár méretei szerint legyártott tömör mag, leginkább aluminium.

Zárnyitás

Zárnyitás

Zárnyitás szolgáltatások. Elromlott a zár? Nem tud bejutni, vagy kimenni a házából? Zárnyitás Non-stop, 1 órán belüli kiszállás! Zárnyitás Budapesten.A következő szolgáltatásokkal állunk ügyfelelink rendelkezésére éjjel-nappal, sürgős esetekben 1 órán belüli kiszállással Budapesten: * Speciális zár- zárnyitás * Kódkártyás zár, zárszerelés * Cilinderzár zárjavítás * Biztonsági zárszerelés * Ajtózár zárjavítás, zárszerelés * Biztonsági ajtókon zárnyitás * Zárcsere Ajtónyitás,zárnyitás során igyekszünk a legkevesebb kárt tenni, költséghatékonyan dolgozni. Nem az ajtó fog sérülni, egyedül a zár, zárbetét!

Index Fórum

Index Fórum

Általános társalgási fórumcsoport A Törzsasztal, Index kávéház, iNteRNeTTo, Iskolák, évszámok, horoszkópok, Metakazamata, Moderáció - Társalgási, Társalgási klubcsoport Kötetlen társalgás, csevegés. Minden itt kezdődik, és ha nem növi ki magát önálló fórummá idővel, akkor itt is marad. Életmód Velvet, Babaszobák - beszélgetések, Celeb, Életmód klubcsoport, Házasélet, családi élet, Házépítés, lakásügyek, Konyhaasztal, Moderáció - Életmód, Szülői munkaközösség, Társasházak, lakóparkok Mindenki él valahogy, többnyire valamilyen módi szerint... FILOSZ Alternatív elméletek, Klubfórumok - FILOSZ, Magyarulez, Moderáció - FIL, Nyelvtudor, Rejtélyes dolgok, Tudomány, Történelem, Új fizika, Vallás, Filozófia Vallás, filozófia, tudomány, bölcselkedés Fotó-videó Adok-vesze k, Archívum, Digitális, Fényképészeti ágak, Film-videó, Filmes-analóg, Kiegészítők, kellékek, Klubok, zárt topikok, Moderáció - Fotó-videó, Szoftverek, net, Tanácsadó topikok Fotó-videó Gazdaság, üzlet, karrier, munka Bank, Karrier, munka, Klubtopikok fóruma - gazdaság light, Moderáció - Üzlet, Tőzsde, befektetés, adó Gazdasági, üzleti élet, adózás, karrier, munka és minden, ami ezzel kapcsolatos Hobbi, szabadidő Utazás, Állati!, Gamez, Képes-játékok, Kertészet, Klubfórumok, Kreatív és technikai hobbik, Moderáció - Hobbi, Törzsasztal-játékok

Tuti menü